Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@05:27:07 GMT

جابجایی شهرداری مرکز شهر شاهرود را خلوت می‌کند

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۶۳۰۰۰

جابجایی شهرداری مرکز شهر شاهرود را خلوت می‌کند

به گزارش ایرنا، منوچهر فخری شامگاه یکشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه مدیریت شهری شهرستان شاهرود، با تأکید بر ضرورت ایجاد تغییراتی در هسته مرکزی شهر شاهرود برای کاهش بار ترافیک ابراز کرد: می توان با انتقال ساختمان های پزشکان به یک شهرک سلامت از میزان شلوغی موجود کاست و پس از انتقال هم نباید از این ساختمان ها استفاده تجاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با ساخت پارکینگ های طبقاتی هم می توان به کاهش ترافیک این بخش از شهر کمک کرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان همچنین با بیان اینکه ارتباط، تعامل و همفکری خوبی بین دستگاه های اجرایی و شهرداری های شهرستان شاهرود برقراراست، افزود: در موضوع بیماری کرونا مجموع عوامل انسانی و کادر درمانی شاهرود با تلاش بسیار توانستند عملکرد خوبی داشته باشند به طوری که میزان فوتی های این شهرستان نسبت به دیگر نقاط استان بسیار کمتر بود.

فخری اضافه کرد: القای سلامت به جامعه وظیفه شهرداران است و با فضاسازی محیطی محقق می شود.

وی ادامه داد: باید از تهدید بیماری کرونا برای ایجاد شهر الکترونیک فرصت ساخت و با تلاش و بهره گیری از زیرساخت ها شرایط را برای ایجاد چنین شهرهایی مهیا کرد.

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه امسال از تبصره ۲ ماده ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مبلغ چهارمیلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به شهرداری های شهرستان شاهرود تخصیص یافته است، یادآور شد: از محل اعتبارات ماده ۲۳ هم مبلغ ۸۲۰ میلیون تومان به شهرداری های این شهرستان اختصاص داده شد.

فرماندار شاهرود هم در این نشست گفت: اقدامات اساسی مسوولان در خدمات رسانی از جمله مبارزه با کرونا سبب رضایتمندی شهروندان شده است است.

نادر فخری افزود: همه فعالیت های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تحت تأثیر بیماری کرونا قرار گرفته است که باید سبک خدمات به شهروندان را متناسب با موضوعات این بیماری برنامه ریزی کرد.

وی با بیان اینکه در مبارزه با ویروس کرونا در این شهرستان توفیق نسبی به دست آمد، تصریح کرد: باهمکاری مردم، مدیران و به ویژه کادر درمانی تلاش های زیادی برای مقابله با این ویروس انجام شد که شایسته تقدیراست.

فخری با بیان اینکه زمانی ارائه خدمات رفاهی برای مردم ارزشمند است که شهروندان از امنیت و سلامت برخوردار باشند، اظهار داشت: شهرداران باید با فضاسازی محیطی در رابطه با فرهنگ مقابله با این بیماری، مردم را حساس کنند و به یاری کادر درمانی بیایند.

معاون استاندار سمنان تاکید کرد: مردم به اعتماد سازی نیاز دارند که نقش شهرداران در ایجاد این امر بسیار پررنگ و حساس است چرا که مجموعه مدیریت شهری دارای پایگاه اجتماعی خوبی است.

همچنین در این نشست، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان از معرفی 10 برگزیده آزمون علمی و عملی آتش نشانی شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: این افراد به زودی پس از گزینش در ایستگاه های آتش نشانی این شهرستان مشغول به کار می شوند.

راضیه شهاب جمعیت شهری استان سمنان را ۵۶۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جمعیت شهری شهرستان شاهرود نیز ۱۷۶ هزار نفر است که در سه هزار و 900 هکتار سکونت دارد.

وی به قرار گرفتن ۱۵ درصد از محدوده شهری این شهرستان در بافت فرسوده اشاره کرد و گفت: ۸۰۰ نیروی رسمی، قراردادی ، پیمانی و روزمزد در شهرداری های شهرستان شاهرود شاغل هستند.

به گفته وی در سال گذشته ۶۲۱ پروانه ساختمانی در این شهرستان صادر شد که نسبت به سال 97 شاهد افزایش ۲۰ درصدی بوده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان ادامه داد: بودجه مصوب امسال شهرداری های شهرستان شاهرود ۲۳۵ میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته است.

شهاب با بیان اینکه سرانه هر شهروند در این شهرستان یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است، تصریح کرد: در ۴ سال گذشته ۲۶ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین تحویل شهرداران شهرستان شاهرود شده است.

وی از شهرداری ها خواست پس از صدور حواله تحویل ماشین آلات پیگیری های لازم برای جذب آن را انجام دهند.

وی یکی از مهمترین مشکلات را ارسال نشدن به موقع تلفیق بودجه و گزارش حسابرسی توسط شهرداران عنوان کرد و اظهارداشت: یکی از شهرداران از سال 88 تاکنون گزارش حسابرسی را ارسال نکرده است که با این روند مجبور به معرفی شهردار به تخلفات اداری و معرفی شورای شهر به هیات حل اختلاف هستیم.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای اجرای طرح های عمرانی و همچنین خیران شهرساز را نیز خواستار شد.

شهردار شاهرود هم در این نشست گفت: بودجه های اختصاص داده شده بیشتر به دستگاه های دولتی تخصیص یافته و این در حالی است که شهرداری ها نوک پیکان خدمات رسانی به مردم هستند و می بایست وزنه اختصاص اعتبارات به سمت شهرداری ها سنگین تر شود.

علیرضا حاجی محمد علی افزود: آتش نشانی نه تنها خدمات به شهروندان می دهد بلکه دستگاه های اداری و شهرک های صنعتی هم از این خدمات بهره مند می شوند که باید دولت با نگاه ویژه تری برای تامین تجهیزات و برگزاری دوره های تخصصی بین المللی برای آتش نشانان اقدام کند.

وی با بیان اینکه شهرداری های ۶ شهر این شهرستان با فرسودگی ماشین آلات روبرو هستند، تصریح کرد: اختصاص قیر دولتی به شهرداری ها یکی از مشکلات اساسی را حل می کند.

معاون فرماندار شاهرود هم در این نشست با بیان اینکه ترافیک هسته مرکزی شهر شاهرود یکی از دغدغه های اصلی شهروندان است، افزود: در این بافت قدیمی وجود ساختمان های پزشکان موجب ترافیک و کندی رفت و آمد شده است و نارضایتی مردم را به همراه دارد.

کیارش پورنیا ادامه داد: بخشی از این ترافیک هم مربوط به وجود مجموعه شهرداری است که تا چند ماه آینده این مجموعه به بیرون بافت مرکزی منتقل می شود.

در این نشست مشکلات ۶ شهر شهرستان شاهرود توسط شهرداران و شوراهای اسلامی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها آتش نشانی شاهرود شهرداری شاهرود

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش نشانی شاهرود شهرداری شاهرود آتش نشانی شاهرود شهرداری شاهرود اخبار کنکور شهرداری های شهرستان شاهرود استانداری سمنان شهرداری ها آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۶۳۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصائب شیراز پس از باران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، آبگرفتگی معابر شیراز و تبدیل زیرگذرهای این شهر به استخر در پی بارندگی قصه پرتکراری است که گویا نمی توان علاجی برای آن متصور شد.

پس از هر بارانی در شیراز این سوال تکراری در بین شهروندان و فعالین شهری ایجاد می شود که چه زمانی این مشکل سریالی و پرتکرار پایان خواهد یافت.

پس از هر بارندگی مسوولان شهری و استانی حل این معضل را وعده می دهند اما تاکنون که این نویدها عملی نشده و کماکان شیرازی ها به جای لذت پس از هر باران هراس آبگرفتگی و رفتن زندگیشان زیر آب را در دل دارند.

بسیاری از محلات و معابر شیراز در پی باران عصر چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ دچار آبگرفتگی شد و این درحالی بود که مدیران شهری همواره از آمادگی کامل این شهر دم میزدند اما...

این بارندگی علی رغم هشدارهای پیاپی روزهای اخیر موجب آبگرفتگی در بسیاری از معابر و حتی واحدهای تجاری و مسکونی این کلانشهر شد.

آبشارهای روان در مجتمع‌های تجاری شیراز

براساس مشاهدات میدانی خبرنگار ایرنا بسیاری از محلات و معابر شهری شیراز، مجتمع های تجاری و منازل مسکونی خصوصا در مرکز این کلانشهر دچار آبگرفتگی شد.

آبگرفتگی عصر پنجم اردیبهشت نه تنها در مرکز کلانشهر شیراز بلکه در اغلب مناطق این شهر به وقوع پیوست و مشکلات زیادی برای مردم به بار آورد.

به جز منازل مسکونی صاحبین کسب و کارها و اصناف شیرازی نیز در این بارندگی دچار مشکل شدند به نحوی که تصاویر روان شدن آب به محیطهای تجاری و تاریخی شامل پاساژ شهر، بازار زرگرها، بازارهای تاریخی شیراز مانند روح الله و وکیل در فضای مجازی بین کاربران دست به دست میچرخد.

سابقه قصه‌های بهاری سیلاب در شیراز

سابقه آبگرفتگی و حتی جاری شدن سیلاب در پی بارانهای بهاری قصه پرتکراری است که در تلخ ترین آن پنجم و ششم فروردین ماه سال ۱۳۹۸ و حدود پنج سال قبل دهها نفر از هموطنان و میهمانان نوروزی را کشت و صدها نفر مجروح و هزاران خانه ویران شده به جا گذاشت.

شیراز پرترددترین شهر گردشگری ایران و مقصد بسیاری از توریستهای خارجی در نوروز ۹۸ و در پی بارندگی بهاری نسبتا شدید طی ۱۷ دقیقه و جاری شدن روان آب به یکباره به قتلگاه ۲۱ نفر از هم وطنان در دروازه قرآن تبدیل شد و روز بعد نیز در پی تکرار بارشها، سیلاب خانه هزاران نفر در محله سعدی را با خود برد.

این محله در ششمین روز از سال نو و فروردین ۹۸ دچار سیلی بنیان کن شد که زندگی ،خانه و کاشانه بسیاری از اهالی این منطقه را با خود برد و بسیاری از مردم شهرک سعدی را ماه ها با مشکلات جدی مواجه کرد.

آبگرفتگی های پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ در شیراز از معابر شهری نیز فراتر رفته و وارد منازل و مغازه های بسیاری از اهالی شده و مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است.

بارندگی‌های چهارشنبه گذشته در شیراز بعضی خودروها خصوصا در خیابان‌های اطراف رودخانه خشک را محاصره و در سیلاب گرفتار کرد.

عصر چهارشنبه و هزاران شهروند شیرازی در آب مانده

رییس سازمان آتش نشانی شیراز در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه آتش‌نشانان این شهر ۱۲۹ عملیات در بارندگی عصر پنجم اردیبهشت انجام دادند گفت: هزار و ۱۴۰ تماس با مرکز ۱۲۵ برقرار شد.

هادی عیدی پور با اشاره به تلاش‌ها و فعالیت‌های آتش نشانان در عصر روز بارانی برای امداد رسانی به شهروندان شیرازی افزود: عصر چهارشنبه گذشته بارش‌های شدید و کم سابقه در شیراز به وقوع پیوست.

وی ادامه داد: آتش‌نشانان شیراز چهارشنبه گذشته ۱۲۹ عملیات مربوط به بارندگی در مناطق مختلف شهر انجام دادند.

به گفته رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز ۲۳ واحدعملیاتی برای بازدید ایمنی دوره ای از محدوده‌ رودخانه خشک و سایر نقاط شهر شیراز در محل های مورد نظر مستقر بودند.

وی همچنین اعلام کرد: ۲۴ ایستگاه عملیاتی در پی فعالیت سامانه اخیر سازمان آتش نشانی در آماده باش کامل بودند.

پس از باران شیراز

مسعود حقیقت، مدیرکل هواشناسی استان فارس در گفت و گو با ایرنا میزان بارندگی سامانه اخیر در سطح شیراز را ۲۲ و ۲ دهم میلیمتر اعلام کرد.

معاونت محیط زیست ‌خدمات شهری شهرداری شیراز در این باره به ایرنا گفت: شدت و میزان زیاد بارندگی عصر چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مدت زمان اندک سبب آبگرفتگی در چند نقطه شهر شیراز شد.

روح الله خوشبخت افرود: با حضور بخش های مختلف مدیریت شهری شاهد رفع آبگرفتگی در اکثر نقاط و بازگشت روال عادی به سطح شهر هستیم.

وی با اشاره به آبگرفتگی زیرگذر سرداران عنوان کرد: به رغم شدت آبگرفتگی تلاش‌های بی وقفه نیروهای خدمات شهری تا ساعت ۲۳ چهارشنبه شب پنجم اردیبهشت زمینه تخلیه آب ‌و پس از آن پاکسازی یک ساعته این‌زیرگذر را فراهم کرد.

پیگیری ترک فعل

دادستان مرکز استان فارس پیشتر در این باره گفت: با هدف حفظ و صیانت از حقوق عامه و پیشگیری از وقوع حوادثی همانند سیل سال ۱۳۹۸ شیراز پروژه کنترل سیلاب آب های سطحی شیراز و طرح کنترل آب های سطحی مسیل شهرک سعدی کلید خورد که اجرای هرچه سریعتر و پیگیری این طرح در راستای پیشگیری از حوادث احتمالی در فصل بارندگی ضروری است.

سید مصطفی بحرینی در خصوص حفظ حقوق عامه و اقدامات صورت گرفته از سوی دادستانی مرکز استان و سایر دادستان‌های حوزه های قضایی استان اظهار کرد: حفظ و حراست از اراضی ملی و منابع طبیعی و کوتاه کردن دست متجاوزین به عرصه های ملی، پیشگیری از وقوع حوادث احتمالی، اقدامات زیربنایی، مطالبه گری از دستگاه های مختلف و برخورد قانونی و قاطع با مدیران و مسئولانی که با ترک فعل خود زمینه ضرر و زیان به جامعه و بیت‌المال را فراهم کرده با جدیت دنبال می شود.

وی تصریح کرد: یکی از وظایف مهم دادستان‌ها در موضوع حقوق عامه، اجرای دقیق مفاد دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه است که در صورت عدم اجرا یا نقض حقوق عامه یا قریب‌الوقوع بودن نقض آن نسبت به تذکر یا اخطار به دستگاه اجرایی و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و صدور دستور توقف اقدامات و نهایتاً تعقیب کیفری متهمان خواهد پرداخت.

پیش از این نیز در این خصوص نشست های مختلفی از سوی کارگروه حفظ و صیانت از حقوق عامه با مدیریت بحرینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس و با حضور برخی از معاونین وی و دستگاه های مجری و متولی امر مربوط به جزیره مصنوعی نهر اعظم واقع در بلوار شهیدچمران شیراز و مدیریت و ساماندهی فاضلاب شیراز در رودخانه چنار راهدار و غیره برگزار شد و از سوی دادستان مرکز استان فارس نیز تذکرات قانونی لازم نسبت به ترک فعل از سوی مدیران دستگاه ها و نهادهای متولی امر داده شده اما ساماندهی جامع روان آبها و دفع آبهای سطحی کلانشهر شیراز باتوجه به گسترش این شهر اکنون یکی از مهمترین نیازها و ضرورت های مدیریت شهری است.

دیگر خبرها

  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • نامه اعتراضی نمایندگان مجلس به وزیر کشور+جزئیات
  • اعتراض شدید نمایندگان تهران به وزیر کشور در خصوص هرگونه تعرض به یکپارچگی شهرستان ری
  • ضرورت حفظ یکپارچگی شهر ری در تقسیمات کشوری
  • اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • مصائب شیراز پس از باران